Arriba la XV edició de les Beques Ferrer-Salat – Conservatori Liceu

Un any més s’obre convocatòria per a les Beques Ferrer-Salat / Conservatori Liceu impulsades per la Fundació de Música Ferrer-Salat en col·laboració amb la Fundació Conservatori Liceu.

Considerem l’educació musical un element fonamental en la formació integral de les persones i, com a tal, pedra angular del progrés social. És per això que, compromesos amb la cerca de l’excel·lència, convoquem, en aquesta XV edició, 15 Beques per cursar els Estudis Superiors de Música al Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu a l’inici del proper curs acadèmic 2024-2025.

Els alumnes seleccionats comptaran amb el suport de la beca al llarg dels quatre anys d’Estudis Superiors sempre que, curs rere curs, acreditin el progrés artístic i acadèmic cap a l’excel·lència, un ajut que els permetrà donar el millor de sí mateixos en el repte d’esdevenir grans músics.

En aquest sentit, l’objectiu de les Beques Ferrer-Salat promou el talent de joves músics i alhora posa en valor el seu grau de compromís i esforç a l’assolir aquest nivell de coneixement i estudis. A més, les beques suposen una oportunitat per desenvolupar les seves aptituds musicals i interpretatives en una institució del més alt prestigi com és el Centre Superior de Música del Liceu, el qual ofereix formació d’alt nivell amb un professorat expert i reconegut, en un entorn educatiu divers, dinàmic i apoderador.

A més, a banda de poder cursar els Estudis Superiors, els músics becats tenen a la seva disposició un extens programa de classes magistrals amb professors convidats de prestigi internacional.

I no es poden obviar tampoc les diverses cites musicals en què el públic pot gaudir del talent d’aquests nois i noies, com és a través dels concerts de Liceu Jove i en convocatòries com Liceu Cambra i Liceu Jazz Masterclasses & Concerts, cicles que també són possibles gràcies al nostre mecenatge.

El termini d’inscripció per a les beques de quatre anys finalitza el proper 10 de març. Aquells alumnes que vulguin presentar la seva candidatura trobaran més informació, les bases del programa i el formulari d’inscripció a la web del Conservatori Liceu o en els següents enllaços:

La primera fase d’aquesta convocatòria és l’enviament d’enregistrament en vídeo i altres materials per part dels candidats. La segona fase es durà a terme a través d’audicions presencials entre el 15 i el 18 d’abril.

ARTICLES RELACIONATS

Desplaça cap amunt