Entrega al Palacio de la Zarzuela del XL Premi Reina Sofia de Composició Musical

El passat divendres 17 de novembre Sa Majestat la Reina Sofia va entregar, al Palacio de la Zarzuela, el XL Premi Reina Sofia de Composició Musical a Javier Quislant, compositor de l’obra guardonada “Unda Maris”.

L’obra, inspirada per la connexió de l’autor amb el mar i les forces de la natura, es va estrenar el passat mes d’octubre al Teatro Monumental de Madrid i, com cada any, va ser la Orquesta Sinfónica de RTVE l’encarregada d’interpretar-la en primícia. Una cita que aquest any, de manera excepcional, no va comptar amb la presencia de la Sa Majestat, havent de posposar-se l’entrega del guardó fins a la recepció d’aquesta passada setmana.

Van assistir a la trobada amb Sa Majestat, i acompanyant a Quislant, el president de la Fundació, Sergi Ferrer-Salat; el director gerent de la Orquesta Sinfónica y Coro de Radiotelevisión Española, Manuel Ventero; el director artístic de la Fundació, Jesús Rueda; i altres  membres de l’equip de la Fundació, així com els familiars més propers del compositor guardonat.

ARTICLES RELACIONATS

Desplaça cap amunt