El Concurs Tenor Viñas 2021 arriba a la fi

Concurso Tenor Viñas

Després d’una setmana intensa de nervis i música, el jurat del 58è Concurs Tenor Viñas ha fet pública la llista de guanyadors dels diferents premis oficials, especials i extraordinaris de la competició.

Dins la categoria de premis extraordinaris hi trobem, com cada any, el Premi Extraordinari de la Fundació de Música Ferrer-Salat, que enguany s’ha concedit a sis talents nacionals: Carmen Artaza, mezzosoprano guanyadora també del Primer Premi oficial de la competició, entre altres reconeixements, Carmen Buendía, Diana Larios, Irene Mas, Serena Pérez i Aurora Peña.

El jurat del Concurs Tenor Viñas de 2021 el formaven Damià Carbonell, Alessandro Di Gloria, Alessandro Galoppini, Sonia Ganassi, Tobias Hasan, Joan Matabosch, Elena Pankratova, Christian Schirm, Christoph Seuferle i Ludmila Talikova, amb Víctor García de Gomar com a president.

Els premiats de les diferents categories han actuat amb acompanyament orquestral al concert de clausura del Gran Teatre del Liceu. El concert s’ha retransmès via streaming i ha acabat amb la interpretació d’obres de Massenet i Mozart per part de Carmen Artaza, guanyadora del Primer Premi oficial de la competició i del Premi Extraordinari de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Scroll al inicio