PROGRAMA DE MASTERCLASSES: LICEU JAZZ I LICEU CAMBRA

Del conservatori al món

Quan els grans noms del panorama internacional inspiren, d’igual a igual, als músics del futur.

La Fundació Ferrer-Salat col·labora cada any amb el Conservatori del Liceu oferint els recursos necessaris per a la organització de dos grans cicles de música i pedagogia: el Liceu Jazz i el Liceu Cambra. Aquests petits grans festivals dins del centre educatiu consten d’una sèrie de masterclasses acompanyades de concerts dedicats a les principals especialitats del currículum del Conservatori: cant, piano, quartet de corda, agrupacions de jazz i moltes més.

EL CONEIXEMENT, UNA PLATAFORMA

Volem que el coneixement dels grans noms del panorama internacional sigui la plataforma perquè els alumnes del centre assoleixin tot el seu potencial. I és que, en aquesta aposta per l’educació i l’excel·lència, els estudiants del Conservatori no només veuran els seus referents musicals en concert, sinó que pujaran a l’escenari per tocar amb ells, com si per un dia fossin mestre i alumne.

El Dr. Víctor Estapé, director educatiu del Conservatori Superior del Liceu, i Joan Anton Cararach, director artístic del Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Consulta el programa de Masterclasses & Concerts

 

articles relacionats

Una nova escola dins el programa social Primària Musical

Una nova escola dins el programa social Primària Musical

Una nova escola dins el programa social Primària MusicalL’escola Pia Sant Antoni de Barcelona es va incorporar el curs passat al programa Primària musical impulsat per la Fundació en col·laboració amb la Fundació Conservatori Liceu i la Fundació Escoles Parroquials de...

Talent extraordinari al Concert Liceu Júnior

Talent extraordinari al Concert Liceu Júnior

Talent extraordinari al Concert Liceu JúniorEl passat 26 de març va tenir lloc el Concert Liceu Júnior 2021-2022 a l’Auditori del Conservatori del Liceu on vam gaudir del gran talent de joves músics excepcionals provinents de tot Espanya.Les Beques Liceu Júnior estan...