PROGRAMA DE MASTERCLASSES: LICEU JAZZ I LICEU CAMBRA

Del Conservatori al món

Quan els grans noms del panorama internacional inspiren, d’igual a igual, als músics del futur.

La Fundació de Música Ferrer-Salat col·labora cada any amb el Conservatori del Liceu oferint els recursos necessaris per a la organització de dos grans cicles de música i pedagogia: el Liceu Jazz i el Liceu Cambra. Aquests petits grans festivals dins del centre educatiu consten d’una sèrie de masterclasses acompanyades de concerts dedicats a les principals especialitats del currículum del Conservatori: cant, piano, quartet de corda, agrupacions de jazz i moltes més.

EL CONEIXEMENT, UNA PLATAFORMA

Volem que el coneixement dels grans noms del panorama internacional sigui la plataforma perquè els alumnes del centre assoleixin tot el seu potencial. I és que, en aquesta aposta per l’educació i l’excel·lència, els estudiants del Conservatori no només veuran els seus referents musicals en concert, sinó que pujaran a l’escenari per tocar amb ells, com si per un dia fossin mestre i alumne.

El Dr. Víctor Estapé, director educatiu del Conservatori Superior del Liceu, i Joan Anton Cararach, director artístic del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Reprodueix vídeo

ARTICLES RELACIONATS

Desplaça cap amunt