Oberta convocatòria 2023-2024 de les Beques Ferrer-Salat / Conservatori Liceu a l’excel·lència musical

Ja està oberta la convocatòria per a la XIV edició de les Beques Ferrer-Salat / Conservatori Liceu impulsades per la Fundació de Música Ferrer-Salat en col·laboració amb la Fundació Conservatori Liceu.

L’objectiu de les beques és promoure el talent de joves músics i posar en valor el seu grau de compromís i esforç a l’assolir aquest nivell de coneixement i estudis. Així, a través de les beques Ferrer-Salat se’ls  ofereix l’oportunitat de desenvolupar les seves aptituts musicals i interpretatives en una institució del més alt prestigi com és el Centre Superior de Música Liceu, el qual ofereix formació d’alt nivell amb un professorat expert i reconegut, en un entorn educatiu divers, dinàmic i apoderador. Aquí, els alumnes becats poden realitzar estudis superiors en Interpretació (Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Guitarra flamenca), Pedagogia o Composició,  a més de tenir a la seva disposició un extens programa de classes magistrals amb professors convidats de gran rellevància i prestigi internacional.

En aquesta convocatòria es concedeixen 15 beques per a realitzar els quatre cursos dels Estudis Superiors de Música, a l’inici del proper any acadèmic 2023-2024. Els alumnes seleccionats compten amb el suport de la beca per completar tots els Estudis Superiors sempre que el seu desenvolupament artístic compleixi, curs rere curs, els criteris d’excel·lència establerts pel Conservatori Superior de Música del Liceu.

A aquestes beques de primer a quart curs cal sumar-hi també 20 beques d’excel·lència d’un any, adreçades a la resta d’alumnes i atorgades a aquells que demostrin un progrés i perfeccionament muy notable respecte a cursos anteriors.

El termini d’inscripció per a les beques de quatre anys finalitza el proper 20 de març de 2023. Aquells alumnes que vulguin presentar la seva candidatura, trobaran més informació, les bases del programa i el formulari d’inscripció a la web del Conservatori Liceu o en els següents:

 

 

La primera fase d’aquesta convocatòria és l’enviament d’enregistrament en vídeo i altres materials per part dels candidats. La segona fase es durà a terme a través d’audicions presencials entre els dies 24 i 26 d’abril.

ARTICLES RELACIONATS

Desplaça cap amunt