Oberta nova convocatòria 2022-2023 de les Beques Ferrer-Salat / Conservatori del Liceu

anunci de les Beques Ferrer-Salat

Un any més, s’obre la convocatòria de les Beques Ferrer-Salat / Conservatori del Liceu impulsades per la Fundació de Música Ferrer-Salat en col·laboració amb la Fundació Conservatori Liceu.

Amb l’objectiu de promoure el talent i posar en valor el grau de compromís i esforç que implica assolir aquest nivell d’estudis, a través de les Beques es brinda als joves músics l’oportunitat de desenvolupar les seves qualitats musicals i interpretatives, podent realitzar estudis superiors en Interpretació (Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Guitarra flamenca), Pedagogia o Composició en uns institució com és el Centre Superior de Música Liceu, el qual ofereix una formació d’alt nivell amb un professorat expert i reconegut, en un entorn educatiu divers, dinàmic i empoderador, i que, a més, posa a disposició dels alumnes becats un extens programa de classes magistrals amb professors convidats de gran rellevància i prestigi internacional.

En aquesta XIII edició del programa es concedeixen 12 beques per a realitzar els quatre cursos dels Estudis Superiors de Música, a l’inici del proper any acadèmic 2022-2023. Els alumnes seleccionats tenen l’oportunitat de completar tots els Estudis Superiors amb el suport de la beca sempre que el seu desenvolupament compleixi any rere any els criteris d’excel·lència musical.

El termini d’inscripció finalitza el proper 21 de març. Aquells alumnes que vulguin presentar la seva candidatura, trobaran més informació, les bases del programa i el formulari d’inscripció a la web del Conservatori del Liceu o en els següents enllaços:

Recordem que el procediment a seguir per part dels candidats/es en la primera fase d’aquesta convocatòria és l’enviament d’enregistrament en vídeo i d’altres materials. La segona fase es durà a terme a través d’audicions presencials entre els dies 2 i 5 de maig sempre i quan la situació sanitària ho permeti. De no ser així, la segona fase es faria també a distància i es comunicaria amb antelació als candidats/es per informar del procediment a seguir.
Desplaça cap amunt