Serena Sáenz, antiga beneficiaria d’una beca Ferrer-Salat, debuta entre aplaudiments com a protagonista al Gran Teatre de Liceu

Serena Sáenz

Serena Sáenz, antiga beneficiaria d’una beca Ferrer-Salat, debuta entre aplaudiments com a protagonista al Gran Teatre de Liceu.

El darrer 21 de juliol es va anunciar un canvi en la programació del Gran Teatre del Liceu. Nadine Sierra no va poder interpretar el personatge de Lucia, de l’òpera Lucia di Lammermoor, per culpa d’una indisposició, i va ser substituïda per la jove Serena Sáenz, que va irrompre de manera triomfal a l’escena operística nacional.

Publicacions com la revista Scherzo o La Vanguardia es van fer ressò de la seva brillant interpretació, destacant-ne la “«musicalitat, bon gust i lluminosos sobreaguts, a més d’una gran presència escènica»”. Públic i crítica van definir la Lucia de Sáenz com una versió emocionant i punyent de l’heroïna icònica i dement de Donizetti.

Sáenz, nascuda l’any 1994, no dubta en definir el cant com «un regal, el meu destí». Des dels 12 anys es forma al Cor Jove del Palau de la Música Catalana, i més tard va entrar al Conservatori del Liceu, on va rebre la beca Ferrer-Salat per un talent i dedicació que li han valgut aplaudiments a tot Europa.

Brava, Serena!

Escolta l’ària Il dolce suono, interpretada per Serena Sáenz.

Desplaça cap amunt