Talent extraordinari al Concert Liceu Júnior

Concert Liceu Júnior

El passat 26 de març va tenir lloc el Concert Liceu Júnior 2021-2022 a l’Auditori del Conservatori del Liceu on vam gaudir del gran talent de joves músics excepcionals provinents de tot Espanya.

Les Beques Liceu Júnior estan dirigides a joves d’entre 8 i 16 anys i són atorgades per la Fundació de Música Ferrer-Salat en un esforç conjunt amb la Fundació Conservatori del Liceu perquè els grans músics del futur rebin la millor formació a través del mecenatge durant el desenvolupament de la seva carrera musical.

Les Beques Liceu Júnior son un programa de preparació per als estudis superiors que, per ara, està oberta a les especialitats de piano i violí de l’àmbit de la música clàssica i contemporània.

En aquesta ocasió, els becats de la present edició van complaure al públic assistent amb un programa en que varen participar, amb repertori de piano: Alberto Villaescusa, Marc Ferrando, Cristina Aracil, Norah Wanton, Guillermo Ramírez i Alexis Pérez Arrua; i amb repertori de violí: Sofia Guillamon, Joana Santandreu, Joana Espar, Cecilia Novella, Enric Mollà i Claudia López.

Des d’aquí felicitar a aquests futurs grans músics, pel seu talent, pel mèrit i pels sacrificis que implica adquirir i arribar a aquest nivell d’excel·lència. Per a la Fundació de Música Ferrer-Salat és un luxe contribuir al seu desenvolupament com a músics però, sobretot, como a persones.

Perquè aquest és el nostre objectiu: Contribuir a generar igualtat d’oportunitats i donar accés a formació d’aquest nivell a joves amb talent, per tal que un futur, més enllà de compartir el seu art davant el públic, siguin un altaveu i disseminin en la societat el gran poder transformador i cohesionador de la música.

Desplaça cap amunt