Torna la música, torna el Liceu Jazz.

La Fundació de Música Ferrer-Salat col·labora amb el Conservatori del Liceu i el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Concerts i Masterclasses Liceu Jazz 2021

Els estudiants del Conservatori del Liceu tornaran a compartir escenari amb les grans figures del jazz més internacional en una nova edició de Liceu Jazz.

El Conservatori del Liceu torna a ser protagonista de l’escena jazzística actual per acollir la 53a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, gràcies al mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Un any més, els estudiants del conservatori compartiran escenari amb els seus referents, no només veient-los en concert sinó aprenent en primera persona gràcies al programa de masterclasses que oferim al Conservatori del Liceu.

En aquesta edició programem fins a 27 concerts d’artistes com Melissa Aldana, Vijay Iyer, Avishai Cohen, The Charlie Parker Legacy Band o Joan Chamorro, entre d’altres.

També destaca l’actuació d’un exbecat per la Fundació, Kevin Díaz, que actuarà com a Premi Extraordinari del Conservatori del Liceu del curs 2020-2021.

articles relacionats

Talent extraordinari al Concert Liceu Júnior

Talent extraordinari al Concert Liceu Júnior

Talent extraordinari al Concert Liceu JúniorEl passat 26 de març va tenir lloc el Concert Liceu Júnior 2021-2022 a l’Auditori del Conservatori del Liceu on vam gaudir del gran talent de joves músics excepcionals provinents de tot Espanya.Les Beques Liceu Júnior estan...