Torna la música, torna el Liceu Jazz.

La Fundació de Música Ferrer-Salat col·labora amb el Conservatori del Liceu i el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Concerts i Masterclasses Liceu Jazz 2021

Els estudiants del Conservatori del Liceu tornaran a compartir escenari amb les grans figures del jazz més internacional en una nova edició de Liceu Jazz.

El Conservatori del Liceu torna a ser protagonista de l’escena jazzística actual per acollir la 53a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, gràcies al mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Un any més, els estudiants del conservatori compartiran escenari amb els seus referents, no només veient-los en concert sinó aprenent en primera persona gràcies al programa de masterclasses que oferim al Conservatori del Liceu.

En aquesta edició programem fins a 27 concerts d’artistes com Melissa Aldana, Vijay Iyer, Avishai Cohen, The Charlie Parker Legacy Band o Joan Chamorro, entre d’altres.

També destaca l’actuació d’un exbecat per la Fundació, Kevin Díaz, que actuarà com a Premi Extraordinari del Conservatori del Liceu del curs 2020-2021.

articles relacionats

Paula Sánchez Lahoz, beca cultural a Washington DC

Paula Sánchez Lahoz, beca cultural a Washington DC

Paula Sánchez Lahoz, beca cultural a Washington DCL’exbecada de la Fundació Ferrer-Salat és seleccionada per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional pel Desenvolupament.Paula Sánchez Lahoz, violoncel·lista, ha rebut una de les beques Cultural Management...

La becada Gisela Dekort, premiada internacionalment

La becada Gisela Dekort, premiada internacionalment

La becada Gisela Dekort, premiada internacionalmentLa jove saxofonista de només 17 anys ha estat reconeguda amb diversos premis de prestigi internacional.En els últims mesos, Gisela Dekort ha guanyat el 1r premi del VII Odin International Music Online Competition, el...