Torna una nova edició del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, amb el mecenatge de la Fundació

Amb l’objectiu d’impulsar la música com a element transformador i pedra angular del canvi cap a una societat més cohesionada, sensible i oberta, un any més la Fundació de Música Ferrer-Salat col·labora amb el Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, enguany en la seva 55a edició.

Amb una impressionant llista d’artistes de renom internacional i nous talents del jazz i el flamenc, el festival és actualment un referent mundial en el gènere.

Una vegada més, i gràcies al mecenatge de la Fundació, el Conservatori Liceu acull part de la programació i és de nou un dels grans protagonistes de l’escena jazz a la ciutat.

A més d’un cartell atractiu per a tots el públics, aquesta col·laboració fa possible també que el festival inclogui un programa de masterclasses per als alumnes del Conservatori del Liceu, el qual és, sens dubte, una oportunitat única per als estudiants, ja que tenen la possibilitat de compartir escenari i aprendre en directe de tots els seus referents.

Compartim el llistat dels concerts al Conservatori Liceu en aquesta edició. A banda, com a novetat d’aquest any, també acollirà diversos concerts gratuïts al Live Room, espai musical obert a la ciutat, recentment renovat totalment gràcies a la Fundació.

Podeu consultar la programació completa del Festival AQUÍ >

ARTICLES RELACIONATS

Desplaça cap amunt