Tornen les Beques LICEU JÚNIOR: Nova convocatòria oberta!

De la mà de la Fundació Conservatori Liceu, presentem la tercera edició de les Beques Liceu Júnior, sens dubte una guia per als talents més joves en el seu camí cap als estudis superiors de música.

LICEU JÚNIOR és un projecte, pioner al nostre país, amb l’objectiu d’ajudar a desenvolupar el talent, crear igualtat d’oportunitats i guiar cap a l’excel·lència artística a noies i nois d’entre 8 i 16 anys que demostrin tenir aptituds i qualitats excepcionals, joves amb una ferma voluntat de donar el millor de si mateixos per convertir-se en músics de màxim nivell i artistes sincerament compromesos amb la societat i conscienciats de la transcendència de la música per lluitar per la igualtat i la cohesió social.

La convocatòria 2023 estarà obert fins el proper 30 de maig i en aquesta propera edició es seleccionaran 12 joves músics de talent extraordinari en les especialitats de piano i pels instruments d’arc (violí, viola, violoncel, contrabaix) de l’àmbit de la Música Clàssica i Contemporània. Els guanyadors seran premiats amb una beca que cobrirà els seus estudis en el programa LICEU JÚNIOR.

Aquestes grans promeses de la música del futur podran treballar guiats pels millors mestres, en l’entorn inspirador i enriquidor del Centre Superior Liceu, com a excel·lent complement a la preparació que reben amb els seus professors d’estudis elementals o professionals.

En aquest sentit, les classes de LICEU JÚNIOR no substitueixen els cursos que els candidats estan seguint ja amb els seus professors, sinó que volen ser una ajuda complementària per al seu aprenentatge artístic, amb una guia experta per desenvolupar el seu repertori i tècnica, i una assessoria sobre com poden enfocar la seva carrera musical.

Trobareu tota la informació sobre les bases de la convocatòria AQUÍ  i el formulari d’inscripció AQUÍ.

Us desitgem molta sort a tots i totes!

ARTICLES RELACIONATS

Desplaça cap amunt